Garantia - Qualitat - Confiança

Som així

Al teu costat – Estarem amb tu tot el temps, sempre a la teva disposició per resoldre els dubtes o imprevistos que puguin sorgir.

Solucions a mida – Cada instal·lació té característiques diferents i nosaltres estudiem cas per cas per tal de dissenyar la solució òptima.

Confiança – Materials de màxima qualitat (fins a 25 anys de garantia) i instal·lacions garantides per nosaltres durant 2 anys. Tot amb unes instal·lacions fetes per professionals amb àmplia experiència.

Els nostres clients


Bernat

Estem molt contents amb el servei de Vivim Solar i el funcionament dels equips que han instal·lat. La sensació d’anar amb un cotxe que es carrega amb el sol es molt gratificant.


Josep

Excel·lència en servei, proximitat i professionalitat. És com un amic que està per tot i t’ajuda a fer un món millor. Molt bon equip i molt competitiu en preu i qualitat. Agraïts pel futur de les properes generacions!


Manuel

Nos ha gustado que es una empresa joven de aquí y la atención y explicaciones que nos han dado. La gente que vino a instalar fueron muy atentos y con un trato muy agradable.


Montse i Manel

Ens van fer un projecte a mida ideal per la nostra teulada. Des del primer mes que l’estalvi es nota molt a la factura de llum, i la sensació de consumir l’energia del sol ens encanta ja que estem posant el nostre gra de sorra en la lluita contra el canvi climàtic.


Ricard

Van resoldre tots els nostres dubtesi s’han adaptat en tot moment al que els hi hem demanat. Just el que esperàvem


Miquel

Volíem posar plaques per consciència ecològica i estalvi econòmic i vàrem estudiar algunes ofertes; finalment vàrem contractar a Vivim Solar. En Xavier i el seu equip d’empresa petita i propera ens va semblar la millor opció, econòmica i de tracte i manteniment. Tot va anar rodat i a la primera ja es podia veure al telèfon la generació d’energia nostra i solar. Va ser molt gratificant.

Deixa’ns el teu nom i el telèfon o el correu i et contactarà un especialista de Vivim Solar.

    Open chat
    1
    Hola
    En què et podem ajudar?