plaques solars casa vivimsolar

Solar a casa

Un sistema d’energia ecològica que t’ajuda a estalviar a la teva llar. Controla els consums, emmagatzema l’energia i utilitza els excedents solars de manera intel·ligent. El sistema de Vivim Solar permet suplir les necessitats d’ara i preparar-te per les del futur amb la màxima qualitat de components.

plaques solars empresa vivimsolar

Solar a l’empresa

Una inversió amb seny. Adapta’t al futur pagant menys per l’electricitat que consumeix la teva empresa. Amb els sistemes de màxim aprofitament de Vivim Solar s’aconsegueix un retorn anticipat de la inversió alhora que es gaudeix de la màxima fiabilitat i control sobre el sistema.

bateria solar vivimsolar

Sistema de bateries

Fes-te més independent de la xarxa elèctrica emmagatzemant la energía excedent diària en bateries de liti intel·ligents.

solar smart home vivimsolar

Solar Smart Home

Gestionar els consums de la teva llar de manera intel·ligent per aprofitar tota la producció fotovoltaica. Controla l’aigua calenta, bombes de calor, piscines i tot el que creguis perquè tots els teus consums utilitzin l’energia directe del sol.

carregador electric vivimsolar

Carregadors per vehicle elèctric

Els nostres sistemes d’altes prestacions, son pioners en la càrrega del vehicle elèctric amb energia solar. Oferim un sistema solar integrats amb el sistema de càrrega del vehicle, per tal de que, si ho vols, sigui només el sol el combustible que utilitzi el teu cotxe.

Open chat
1
Hola
En què et podem ajudar?